VerbijsterendAdvies.nl
Persoonlijk maatwerk in verzekeringen en financiŽle diensten van De PensioenMakelaar & De HypothekenMakelaar

                    Lenen


Tijd voor een nieuwe auto, of een compleet nieuwe inrichting?  Gelukkig kunt u bij VerbijsterendAdvies gemakkelijk wat bijfinancieren om uw plannen snel te realiseren. Een doorlopend krediet kan in de meeste gevallen een handige oplossing zijn. Zodra het krediet niet meer nodig is, mag het openstaande saldo namelijk ineens en zonder boete ingelost worden. Zo betaalt u dus nooit meer rente dan nodig is, en alleen over hetgeen u feitelijk geleend heeft.

Dat schijn soms bedriegt blijkt wel uit de volgende waarschuwing. Een aantal financierings-kolossen, die u regelmatig op tv en in allerlei bladen tegenkomt, blijken uiteindelijk 1 centraal gedirigeerd verkoopkanaal te vormen. Met verschillende merknamen "Leen goedkoop bij Joop, Leen snel bij tante Nel" , wordt op zijn minst de indruk gewekt van concurrerende instellingen, maar hoe serieus is die concurrentie? Ook blijkt dat er vaak andere verplichte producten meeliften, als voorwaarde voor een financiering. Bijvoorbeeld een inkomensbeschermer, of een spaarplan. Voordat u rentetarieven vergelijkt, laat u zich dus eerst goed informeren van de randvoorwaarden, en van de verplichte winkelnering die ongewenst meelift!

Speelt uw financiering op langere termijn, dan kan het zinvol zijn om een financiering op basis van uw woning te overwegen. Door de zekerheidstelling van uw woonhuis, ligt het rentetarief namelijk veel lager. Maar natuurlijk kunnen er dan wel extra kosten om de hoek komen, zoals 1% afsluitkosten en de kosten van taxatie en de notaris. Als u een zogenaamde verhoogde inschrijving heeft, dan valt de laatste kostenpost wellicht af. De Hypothekenmakelaar informeert u graag!

Voor een krediet kunt u hier uw eigen offerte opbouwen.
Voor een financiering op basis van de eigen woning, maakt u hier een afspraak.


VerbijsterendAdvies van De HypothekenMakelaar & de PensioenMakelaar is 24 uur per dag bereikbaar!

Hier vindt u al onze adresgegevens.
Laatste update: 25/09/2009 18:12.59