VerbijsterendAdvies.nl
Persoonlijk maatwerk in verzekeringen en financiŽle diensten van De PensioenMakelaar & De HypothekenMakelaar

            Hoera, De HypothekenMakelaar.nl is jarig!


En wie jarig is trakteert. Daarom geeft De HypothekenMakelaar.nl u voor uw succesvolle hypotheektip maar liefst ? 200,=!

* ? 200 is gemakkelijk verdiend
En die ? 200 is gemakkelijk verdiend: want iedereen kent wel iemand, die bezig is met de aan- of verkoop van een woning, of met een verbouwing (NHG kan dan wel tot 0,6% rentekorting opleveren!). Of iemand wiens rentebedenktijd bijna om is (die mag bij elders lagere rente boetevrij aflossen!), of iemand die liever van zijn spannende beleggingshypotheek overstapt naar een veilige spaarhypotheek (of juist andersom?).

* Boter bij de vis
Als De HypothekenMakelaar.nl op uw aangeven de hypotheek voor uw vriend/kennis/relatie mag regelen, ontvangt u op de dag van notarieel passeren ons verjaardagskadootje!

* Aanmelding downloaden
Hier kunt u een aanmeldformulier downloaden, maar misschien knipte u die al uit de krant?

* Onbeperkt aantal claims indienen
U mag een onbeperkt aantal claims indienen, en natuurlijk is uw kans nog groter als uw relatie door u geÔnformeerd is dat De HypothekenMakelaar.nl hem/haar zal benaderen voor een deskundige second-opinion door een Erkend Hypotheek Adviseur!

* Voorwaarden
Natuurlijk zijn er ook wat voorwaardenaan zo'n leuke actie verbonden, die vindt u hieronder.

* Goede Doelen
Van het tipgeld gaat 25% naar goede doelen, zoals de Stichting War Child, voor kinderen, die ongevraagd slachtoffer zijn in verschrikkelijke oorlogsgebieden over heel de wereld en De Voedselbank die 2% van de Nederlandse samenleving die amper te eten heeft, in leven houdt.

* Gewoon doen dus!
Iedereen viert dus mee! Goede doelen, uw familielid/kennis/vriend profiteert van goed advies, en De HypothekenMakelaar.nl heeft er misschien weer een leuke nieuwe klant bij! Gewoon doen dus!

Voorwaarden:
  • Alle succesvolle leads in 2004, waar de HypothekenMakelaar op uw aangeven binnen uiterlijk een half jaar na dato van uw aanmelding, de hypotheek mag regelen, komen voor de ? 200-verjaardagsactie in aanmerking.
  • De HypothekenMakelaar bevestigt per email/fax of post de ontvangst van uw claim, nog dezelfde dag, of uiterlijk 3 werkdagen daarna.
  • Op de dag van notarieel passeren of uiterlijk 3 werkdagen daarna, wordt uw claim naar uw bank/giro overgemaakt per bank/girotel.
  • Natuurlijk geldt de actie alleen voor nieuwe tips, check dus eerst op postcode of De HypothekenMakelaar al met uw relatie in gesprek is, dat voorkomt teleurstelling.
  • Uw tip blift na datum van uw aanmelding 1/2 jaar geldig: als de hypotheek dan nog niet rond is, moeten we ervan uitgaan dat uw tip helaas niet is gelukt. Is de hypotheek al wel geregeld, maar passeert die gewoon later, dan gaat dit natuurlijk weer niet op, en bent u rechthebbend.
  • Per lead geldt natuurlijk slechts 1 claim: "die het eerst komt die het eerst maalt".
  • Tenzij u daar bezwaar tegen heeft, wordt uw naam als donateur vermeld wanneer de HypothekenMakelaar einde 2004 de cheque uitreikt aan de goede doelen.
  • Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties, bijvoorbeeld B2B acties van De HypothekenMakelaar.

    Terug

Hier vindt u al onze adresgegevens.Laatste update: 25/09/2009 18:12.59