VerbijsterendAdvies.nl
Persoonlijk maatwerk in verzekeringen en financiŽle diensten van De PensioenMakelaar & De HypothekenMakelaar
ZelfVerzekerd Online Werken

Op deze pagina zal in de loop van 2008 het een en ander ingericht worden om online berekeningen te kunnen maken. Onze toegevoegde waarde is en blijft natuurlijk het hoogstpersoonlijke karakter van onze 24/7/365 dienstverlening, maar er zijn ook relaties die het gewoon leuk vinden om zelf eens online wat te berekenen en te vergelijken.

Uw onderwerp kiest u hier gemakkelijk op alfabet:

a b c d e f g h j k l m n o p q r s t u v w x y z 

En zit uw onderwerp er niet bij, dan zullen we u graag informeren!

A

 >> Aansprakelijkheid

Schade aan een ander toegebracht zult u willen, of soms zelfs moeten vergoeden. Sommige schades aan derden toegebracht leveren zogenoemde risico-aansprakelijkheid op, u moet dan bewijzen dat u niets te verwijten valt. Dat valt niet altijd mee, daarom verzekert u zich tegen aansprakelijkheid. In wezen ook een stukje rechtsverweer, want in beginsel is er alleen dekking als u ook ťcht aansprakelijk bent. Dat is dus wat anders dan u aansprakelijk voelen...Verzeker het maar, dat is wel zo veilig!

>>Annulering Aflopende 
Voor een incidentele annuleringsverzekering, kunt u hier terecht. Boekt u echter regelmatig duurdere reizen en/of accommodaties, dan kunt ook wellicht beter kiezen voor een doorlopende annulering?! 

Let u op dat u de annuelering bijtijds regelt, dwz binnen 7 dagen na het boeken. Als u dat echter per ongeluk vergeten bent, dan zullen bestaande ziekten en/of gebreken van de betrokken personen een onverzekerd evenement kunnen opleveren. Dat is natuurlijk vrij logisch, de onzekere factor is dan immers niet meer zuiver gegarandeerd, en verzekeraars willen zich hier dan wat tegen in dekken.

>> Anw-gat berekenen.
Want sinds die oude veilige AWW -Algemene Weduwen en Wezenwet- werd afgeschaft, zal de nabestaande al heel snel in de kou komen te staan, dat wilt u vast beter regelen voor uw gezin! Want pensioensystemen zijn vaak ook al versoberd,  PGGM biedt bijvoorbeeld nabestaandenpensioen op risico-basis, uit dienst betekent dus ook einde nabestaandendekking! Dat wil ik zelf anders en beter regelen!!

>> Autovergelijking maken
Natuurlijk is het verstandig om van tevoren even met ons te overleggen welke poisvoorwaarden het beste bij uw situatie passen, bijvoorbeeld 3 jaar nieuwwaarde zonder enige afschrijving, of met bonusbescherming voor de 1e schade? Maar hier kunt u hier alvast wat rekenen...en desgewenst toch meteen afsluiten.

terug


B


Nederland waterland. Niet zo vreemd dus dat er heel wat trotse bootbezitters zijn. En die willen natuurlijk allemaal veilig het water op: goed verzekerd dus!
Bij de Europeesche kan dat, bereken dus uw premie hier!

terug

C

>> Camper
Zorgeloos op pad met uw camper, bij de Europeesche Verzekeringen kunt u zich daarvan op maat verzekeren. Geniet van de vrijheid om heerlijk ongebonden rond te trekken met alle comfort  binnen handbereik. 
Hier berekent u het allemaal!

>> Caravan
Achter de auto is in beginsel de aansprakelijkheid van uw caravan al verzekerd, maar voor het casco bij schade door uw eigen schuld, of aan voortent of inboedel, ja dat zult u aanvullend moeten verzekeren. Als uw caravan dus nog een beetje de moeite waard is, dan verzekert u die waarde, soms kan dat zelfs met 3 jaar nieuwwaarde, zo ga je dus echt veilig verzekerd op pad!

>> Caravanverzekering Europeesche Verzekeringen


D

E

terug

F


>> Financieringsmogelijkheden persoonlijke lening of doorlopend krediet berekenen en aanvragen.
Want soms heb je even wat extra financiŽle ruimte nodig. Als het om grotere bedragen gaat, of om een financiering op langere termijn, overweeg dan eens of het financieren obv overwaarde op de eigen woning niet voordeliger is? Niet dat  consumptieve rente dan ineens wel aftrekbaar is, maar door het pandrecht op het onderpand is het rentetarief een heel stuk voordeliger! Maar er moeten wel kosten gemaakt worden, zoals afsluitprovisie, en soms taxatie en notariskosten, een rekensommetje dus voor de juiste keuze.... Hier berekent u het en vraagt u het aan, gemakkelijk en snel geregeld dus!

>> Fondsen van Amersfoortse bekijken
Want ik heb een Amersfoortse polis, of wil die aanschaffen om zo mee te liften op het succes van bijvoorbeeld het Fortis Obam Fonds....


>> Fondsen van Amersfoortse / Fortis-ASR (zoals Obam en historie) bekijken
Want dan kan ik mijn rendement ook eens zelf glashelder in kaart brengen.....

terug


G

>> Gezinsongevallen
De meeste ongelukjes gebeuren rondom huis bij klusjes, maar ook in het dagelijkse verkeer gaat er heel wat mis! Als daar blijvend letsel uit voortvloeit, dan zult u moeten ervaren hoe de nieuwe WIA dat beoordeelt in uitgeklede sociale dekkingen.... Verzeker het dus maar beter zelf, dan heeft u in ieder geval iets achter de hand. De dekking gezinsongevallen is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar over de gehele wereld en voor het hele gezin, dat is dus wel zo prettig geregeld!

terug

H

>> Hobby- en Sportartikelen
De inboedelverzekering dekt in beginsel alleen wat in huis is op het moment van schade, maar hobbies zijn meestal buiten de deur, verzeker het dus als uw uitrusting de moeite waard is! Vergeet niet dat verzekeraars wel veel van u verlangen: u moet echt kunnen aantonen dat u er alles aan gedaan heeft om schade te voorkomen: niets zo maar onbeschermd en onbewaakt achterlaten bijvoorbeeld....

I


>> Inboedelverzekering
Inbraak, water- of stormschade, die ellende kan iedereen een keer ten deel vallen. Dan wil je weer zo snel mogelijk de schade hersteld hebben, en de vervelende ervaring weer snel vergeten! Daarom verzeker je optimaal tegen de best mogelijke condities, bijvoorbeeld op basis van "de van buiten komende onheilen", ofwel "alles is gedekt tenzij....". Dan zit je altijd goed! In een pakket is er vaak wat korting mogelijk, vraag ons daar dus even naar!

J

terug

K

Zorgeloos op pad uw kampeerauto, bij de Europeesche Verzekeringen kunt u zich daarvan op maat verzekeren. Geniet van de vrijheid om om heerlijk ongebonden rond te trekken met alle comfort  binnen handbereik. 
Hier berekent u het allemaal!

>> Klassieker
Uw Klassieker wilt u natuurlijk vooral goed verzekerd hebben, maar als het even kan ook nog voor een vriendelijke premie. Bij De Europeesche Verzekeringen kan dat! Met een taxatie kunt u desgewenst van tevoren de verzekerde waarde laten vaststellen.
Hier vindt u de premieberekeningsmodule.

>> Kostbaarheden
De inboedelverzekering biedt veelal dekking tegen een beperkt en gemaximeerd bedrag, en veelal alleen bij schade thuis. Het verlies onderweg van 1 schitterende oorbel met briljanten, is dus niet verzekerd. Is uw object de moeite waard, laat het dan taxeren en verzekeren het! In een pakket is er vaak wat korting mogelijk, vraag ons daar dus even naar!  Hier berekent u wat het verzekeren van uw kostbaarheden gaat kosten. 

terug

L

terug

M

>> Motorverzekering
Easy rider, of gewoon een vervoermiddel om toch mobiel te kunnen blijven in alle file-leed? Hier kunt u berekenen wat een goede dekking u gaat kosten. Vergeet niet opzittenden mee te verzekeren en zorg voor deugdelijke hangsloten en eventueel alarm! 

 

N

terug

O


>> Under construction Ongevallen collectief / werkgever
Want als werkgever voel ik me verantwoordelijk, en een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje.. Daarom wil ik een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden, een stevige ongevallendeking hoort daar wat mij betreft bij!

>> OngevallenGezin Gezinsongevallen
De meeste ongelukjes gebeuren rondom huis bij klusjes, maar ook in het dagelijkse verkeer gaat er heel wat mis! Als daar blijvend letsel uit voortvloeit, dan zult u moeten ervaren hoe de nieuwe WIA dat beoordeelt in uitgeklede sociale dekkingen.... Verzeker het dus maar zelf, dan heeft u in ieder geval iets achter de hand. De dekking gezinsongevallen is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar over de gehele wereld en voor het hele gezin, dat is dus wel zo prettig geregeld!

>>
Overlijdensrisicoverzekering messcherp berekenen 
Want ja zou je zo zeggen, een overlijden is een overlijden, dus waarom zou ik voor een goede risicodekking meer betalen dan nodig is?

>> Opstalverzekering
Want je eigen huis wil je natuurlijk optimaal verzekeren tegen de best mogelijke condities, bijvoorbeeld op basis van "de van buiten komende onheilen", ofwel "alles is gedekt tenzij....".

terug


P

>> Under construction Pensioen doelkapitaal of vaste rente  (collectief / werkgever)
Want als werkgever wil ik natuurlijk een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden, of is pensioen eigenlijk meer dan secundair...?!

Q

terug

R


>>>Rechtsbijstandsverzekeringen
Omdat je wel eens de strijd aanmoet met grote logge lichamen zoals met ziektekostenverzekraars,  telecommers of energieleveranciers, of omdat de aangekochte woning toch heel wat verborgen gebreken vertoonde? De jaarpremie is 1 uurtarief van een advocaat....? In een pakket is er vaak wat korting mogelijk, vraag ons daar dus even naar! 
Als u uw eigen rechts- wetskennis eens wilt
testen dan kan dat hier!

>> Reisverzekering doorlopend
Als u minstens 2 keer per jaar wat langer op vakantie gaat, dan kan een doorlopende reisverzekering goedkoper zijn dan telkens poliskosten van telkens een losse reispolis. En als u het gewoon handig vindt dat u veilig verzekerd kunt vertrekken wanneer u wilt, ook dan is de doorlopende reisverzekering natuurlijk de perfecte oplossing. In een pakket is er vaak wat korting mogelijk, vraag ons daar dus even naar!

>>>Doorlopende Reisverzekering Europeesche Verzekeringen
Extra zekerheid voor de ware globetrotter. Dť reisverzekering voor een wereldreis of buitenlandse stage, voor reiziger, student of expat:
Lang-op-Reisverzekering
  • Reisduur tot maar liefst 2 jaar verzekerd
  • Wereldwijde hulp, 24 uur per dag 
  • Voor elke reis een passende dekking 
  • Bijna alle sportrisico's meeverzekerd
  • Al vanaf Ä 0,31 per dag veilig verzekerd!
>>Reis Zakelijk

>> Ruitschade, bij Carglass online een afspraak maken
Want een kleine ruitbeschadiging kan al snel een dure scheur opleveren, dat is zonde, bijtijds laten repareren dus!

S

terug

T

terug

U


Uitvaartkosten
De uitvaart die een zeer persoonlijke invulling krijgt, kost meer geld. Want voor alles wat afwijkt van de standaard, moet extra betaald worden. Alternatieve kisten, bijzondere rouwkaarten of unieke grafmonumenten zijn meestal aanzienlijk duurder dan wat er standaard wordt aangeboden. Het is bijvoorbeeld heel plezierig als een auladienst niet strak aan een half uur gebonden is. Maar meer tijd reserveren kost ook meer geld. Ook voor een crematie Ďs avonds op of zaterdag wordt de prijs meestal aangepast. Het kan dus geen kwaad om hierop voorbereid te zijn. U kunt dan uw volle aandacht geven aan de rouwverwerking, en hoeft zich om financiŽle zaken niet echt nog kopzorgen te maken.
>>Hier kunt eens wat berekenen en eventueel direct afsluiten.


terug

V

>> Under constructionVerzuimverzekering conventioneel (collectief / werkgever)
Want als werkgever wil ik natuurlijk de financiŽle risico's beheersbaar houden?!

>> Under construction Verzuimverzekering Stop-loss (collectief / werkgever)
Want als werkgever ben ik bereid een bepaald risico zelf te dragen, maar wel binnen acceptabele grenzen.

W

>> Under construction WIA-Excedent Verzekering 70% (collectief / werkgever)
Want als werkgever wil ik mijn management met inkomen boven de SVW-loongrens natuurlijk een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden?!

>> Under construction WIA-Excedent Verzekering 80% (collectief / werkgever)
Want als werkgever wil ik mijn management met inkomen boven de SVW-loongrens natuurlijk een subliem pakket secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden?!

>> Wia-gat -individueel- berekenen 
Want mijn werkgever heeft dat helaas niet geregeld en bij arbeidsongeschiktheid wil ik wťl weten waar ik financieel aan toe ben! Door ziekte of pech op bijstandsnivo belanden, dat lijkt niet zo aantrekkelijk, zeker niet met mijn eigen huis en studerende kinderen...

>> Under construction WIA-gat -collectief / werkgever- berekenen 
Want als werkgever wil ik natuurlijk een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden, of is een goed verzekerd risico op arbeidsongeschiktheid eigenlijk meer dan secundair.....?!

>> Woonpakket berekenen
Lekker gemakkelijk, alles overzichtelijk op 1 polis, geen dubbele dekkingen en een topadviseur die 24 uur per dag bereikbaar is voor schades of persoonlijk advies, voor VIP's only!

>> Under construction WIA vaste aanvulling A.O.V.  (collectief / werkgever)
Want als werkgever wil ik mijn management natuurlijk een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden?!

terug

X

terug

Y

terug

Z


>>Zakelijk Veilig Verzekerd op reis
 
 

>> Under construction Ziektekosten Basisverzekering  (collectief / werkgever)
Want als werkgever wil ik natuurlijk een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden, een basisdekking tegen ziektekosten hoort daar wat mij betreft ook bij?!

>> Under construction Ziektekosten collectief (collectief / werkgever)
Want als werkgever wil ik natuurlijk een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden, een uitgebreidere dekking tegen ziektekosten hoort daar wat mij betreft ook bij?!

terug
 
 

  

Laatste update: 25/09/2009 18:12.59