VerbijsterendAdvies.nl
Persoonlijk maatwerk in verzekeringen en financiŽle diensten van De PensioenMakelaar & De HypothekenMakelaar

Lieve mensen op deze 1e werkdag in dit splinternieuwe jaar wenst DeHypothekenMakelaar.nl je alle goeds, een goede gezondheid, en veel liefde en geluk!

Wellicht viel bij jou dit weekend een dikke postcodeloterij of eindejaars op de deurmat, nou van harte gefeliciteerd, maar we weten uit recent onderzoek bij loterijwinaars dat alleen geld kennelijk toch niet zo heel gelukkig maakt.. Ook alle schatrijke artiesten die in 2016 veel te jong het toneel verlieten zijn daarvan wellicht het bewijs. Zo was George Michael goed voor 120 miljoen, maar uiteindelijk nog slechts een schim van de Griekse held die hij eerder was, en als we de media mogen geloven, door gebrek aan liefde voor zichzelf ? Dompel jezelf in 2017 dus onder in de liefde, liefde voor jezelf en liefde voor je naasten, zo blijf je gezond en gelukkig, CARPE DIEM !

En natuurlijk staat VerbijsterendAdvies.nl  van DeHypothekenMakelaar.nl en DePensioenMakelaar.nl ook in 20!7 weer 24/7 paraat voor raad en daad.
Weet ons dus te vinden, we staan 24/7 voor je klaar!

PS bedankt ook weer voor jullie leuke berichten en kerst-oudejaars-kaarten & let’s go for 20!7, en stop nu met maken van goede voornemens, maar maak ze waar !Laatste update: 02/01/2017 13:10.32